Skip to main content

Boka här eller ring 0418-208 00 för tidsbokning!

Nyheter

Nyhetsbrev maj 2020

backappTiden bara rusar förbi och samtidig känns det som det aldrig har gått långsammare.. Det är onekligen en speciell vår vi får uppleva detta året. Det som händer runtomkring oss påverkar oss alla på ett eller flera plan. Vissa arbetar hemma, vissa människor är ensamma, många känner sig stressade med oro för framtiden, för nära och kära men det kommer mycket gott av tider som dessa också!

Om du sitter hemma och arbetar så får du kanske inte lika mycket aktivitet som du borde! Om du inte har ett höj-&sänkbart bord hemma så är strykbrädet ett bra alternativ! Ställ dig på en yogamatta så får du ett mjukare underlag också, det gillar dina leder.
Var noga med att bryta ditt stillasittande. Är du nyfiken på att prova ett aktivt sittande, som BACK APP-stolen kan erbjuda, så är du välkommen att kontakta oss för ett par veckors hemprovning av stolen, läs mer på https://www.backapp.com

Kliniken upplever nya spännande saker! Vi har en positiv utveckling efter det "tuffa tider" som det innebar vid utbrottet av denna krisen.
Massage, dry needling, samtalsterapi, naprapati, stötvågs-behandling, akupunktur, träning, konditionstester och hälsoprofil-bedömning. VI är otroligt tacksamma för er alla som sökt vår hjälp under dessa tider. Det är viktigare än någonsin att alla som vill komma hit och besöka oss känner trygghet och får den snabba och personliga service som vi är så måna om att erbjuda.

Vi säljer Linnex, ett fantastiskt liniment! Ett stryk skapar ordentlig värmeutveckling och smärtlindring.
Kostar 169:-, bara att swisha och hämta upp!

Njut av maj månad, det gör vi!

Väl mött,
Annika, Susie, Peter, Christine och Cecilia

Läs nyhetsbrevet här!