Skip to main content

Boka här eller ring 0418-208 00 för tidsbokning!

Nyhetsbrev mars 2021

Första vår-månaden är här, äntligen!

Photo by <a href="https://unsplash.com/@aaronburden?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditCopyText">Aaron Burden</a> on <a href="/s/photos/spring?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditCopyText">Unsplash</a>   Många har nu suttit hemma vid köksbord och soffbord, vi har hört om vissa som står vid strykbrädan och arbetar, man får vara påhittig!

Vi samarbetar med backapp.com, en träningsstol som motverkar bland annat spända axlar, ger dig en bättre ergonomisk hållning med avlastning på muskler, diskar och ligament i ryggraden. Den finns att prova under 2 veckors tid, maila eller ring oss om du vill veta mer!

Christine Hagel, samtalsterapeut finns hos oss som vanligt på fredagar, hon arbetar med visir och tre meters avstånd. Samtal kan även ske via FaceTime eller Google Meet.

Givetvis följer vi de rådande riktlinjerna, arbetar med visir och eller munskydd, försöker begränsa antal patienter i väntrum samt desinfekterar ytor.

/ Annika, Susie och Christine

Vid minsta symtom på infektion ber vi dig att boka om din tid hos oss - självklart hjälper vi dig.

Maila oss om du inte når oss på telefon. Vi ber er också att sprita era händer i väntrummet. 

Nyhetsbrev februari 2021

Nyhetsbrev Februari

Vintern har kommit med kyla och en hel del sol, så ut på härliga promenader så solens strålar kan hjälpa din kropp att bilda D-vitaminer!

allahjartansdagSnart är det alla hjärtans dag och tips från oss att ge, någon du håller kär, en behandling, under vecka 6 har vi en kampanj där du kan köpa ett presentkort på en naprapatbehandling för 550 kr (värde 650kr). Maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring oss 0418-208 00 så hjälper vi dig!

Vi fortsätter givetvis att följa de restriktioner som finns kring covid-19. Vi arbetar med antingen munskydd eller visir. Vi desinfekterar ytor flera gånger dagligen och försöker boka in patienter med mellanrum, för att minska antal patienter i väntrummet i den mån det går.

Ta hand om Er!
Annika, Susie och Christine

Vid minsta symtom på infektion ber vi dig att boka om din tid hos oss - självklart hjälper vi dig.

Maila oss om du inte når oss på telefon. Vi ber er också att sprita era händer i väntrummet. 

Nyhetsbrev januari 2021

Hej patienter, kunder, medmänniskor,

GOD FORTSÄTTNING PÅ 2021!

Det är sannerligen ett ovanligt år vi träder in i. Nu är det viktigt att måna om varandra extra mycket. Vi går iallafall mot ljusare tider, det är det ingen tvekan om!

Vi anpassar arbetet på kliniken efter Hälsomyndighetens rekommendationer. Vi använder nu munskydd/visir vid alla våra behandlingar och bokar våra behandlingstider "om lott" så att möten mellan patienter i väntrummet undvikes.

Vid minsta symtom på infektion ber vi dig att boka om din tid hos oss - självklart hjälper vi dig.

Maila oss om du inte når oss på telefon. Vi ber er också att sprita era händer i väntrummet. 

2021 medför också lite förändringar på vår klinik. Efter att ha drivit kliniken tillsammans med Annika i Landskrona dem senaste 13 åren kommer Cecilia, att söka nya vägar. Hon kommer, från februari, att fortsätta att arbeta som naprapat men på annan ort och som anställd på en vårdcentral.

Arhedens Naprapatcenter rullar i övrigt på som vanligt! Annika, Susan och Christine finns tillgängliga och kommer att fortsätta ge er den personliga och snabba service som alltid varit klinikens mål!

Ta hand om varandra, håll ut och håll avstånd!

Väl mött Annika, Susie, Christine och Cecilia

Fars dag

På söndag är det Fars Dag,

varför inte ge honom ett besök hos oss?

Denna veckan erbjuder vi presentkort med 10% rabatt. Betalningen sker enkelt och smidigt med swish. Vi skickar presentkortet till dig eller så hämtar du upp det och pappsen blir glad!

Lägg ett mail på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Väl mött,
Annika, Cecilia, Susie, och Christine

Nyhetsbrev oktober 2020

Hej kära läsare,

det går jättebra att boka dina behandlingstider hos oss online. Var noga med att ni erhåller en e-post- bekräftelse på bokningen! Det har tyvärr hänt att någon sitter i väntrummet, som har bokat online, men inte syns i vårt system.

Under september månad har Kristina tagit fina bilder på oss som snart kommer att pryda vår hemsida och online-bokningen.

Många har nappat på september-kampanjen "Köp 4 Få 5 naprapatbehandlingar". Nu stänger vi den kampanjen men den kommer att dyka upp igen i vår.

Väl mött,
Annika, Susie, Christine och Cecilia

Läs nyhetsbrevet här!